HEALER - Kore Dizi Tanıtım

Tekrardan merhaba...Bende Türkiye'de Güney Kore seven insanlar tarafındayım.Bu yüzden son zamanlarda beğenerek izlediğim diziyi biraz da olsun kendimce yorumlamak istiyorum.İşteeeee karşınızda HEALER!!! :)

Dizimizin oyuncu kadrosu acayip iyi.Roller seçilen herkese çok iyi bir şekilde oturmuş.Gelelim bu dizimizin konusuna,bana göre City Hunter ile neredeyse benzer bir hikayesi var.Healer(şifacı,teslimatçı) rolünde Jung Hoo (Ji Chang Wook) tek hayali ıssız bir adada yaşamak olan bunun için müsterilerden verilen çeşitli işleri yapan adamı canlandırıyor.Kendisi son derece iyi yetiştirilmiş,dövüşte iyidir,dizide o çatıdan bu çatıya zıplar.Hatta öyle anlar gelirki sizin bile yapasınız gelir. 


Healer'ımız kızımıza Park Bong Soo rolüyle yaklaşıyor.Karakter saf salak bir şey gibi ama acayip sempatik.Her şey tabiki anlaşılmasın diye bir rol aslında. :D





Birde bu Healer'ımızın aşık olduğu kızımız var ve kendisi oldukça tanıdık.City Hunter'da Kim Nana rolünde olan Park Min Young da  Chae Young Shin adlı bir muhabiri canlandırıyor.Küçükken bir çok olay başından geçmiş ve 5 yaşında evlatlık alınmış.

(Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama kızımıza stil değişikliği yakışmamış.Uzun saçlı daha mı iyiydi ya)

Healer'ın Ahjumma adlı haberleri aldığı bir karakter daha var ki bunlar sadece telefonda görüşüyorlar yüzyüze tanışmamışlar daha.Ahjumma bir hacker.Rolde ki Kim Mi Kyung da tanıdık yüz.Master's Sun ve Heirs'ten kendilerini tanıyoruz.Neyse gelelim karaktere, bu ahjumma arabayı çalıştırıyor,trenin kontrolünü sağlıyor,telefon hackliyor ve daha neler neler.. Maşallah yani içimden az geçirmedim bende böyle olsam diye.

(Spoiler: Dizinin sonunda kendini Healer'a gösteriyor.Amannn benden duymadınız!!! )
Kızımız Kim Moon Ho(Yoo Ji Tae) gibi ünlü bir muhabir gibi olmak istiyordur.Dizimizin konusu acayip derecede karışık ama anlaşılmayacak gibi değildir.Geçmişte kızımızı annesinden ayırmışlar.Bütün karakterler aslında birbirleriyle bağlantılı.Hepsinin geçmişine baktığımızda birbirleriyle alakalı oldukları görünüyor.

Gelelim aşıklara...Bunların aşklarını doyamadan izledim ben.İşte birkaç kere size. :))











Dizinin kendinden geçiren OST'leri var ki övmeden geçemeyeceğim.İşte onlardan biri :) Umarım diziyi tanıtmada yardımcı olmuşumdur :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar